BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

Aidilfitri ~


dah lama ana tak post, maklumlah sekarang semakin sibuk dengan persiapan PMR. Alhamdulillah, rabu minggu nie dah habis TRIAL PMR , entah lah berapa A yang boleh dapat. Hurmm~ sebulan jugak laaa tak edit blog nie, dari start Ramadhan sampai laaa abis Ramadhan. Harap-2 boleh jumpa lagi Ramadhan yang akan datang, adakah amalan ana selama nie akan diterima Allah, Wallahu'alam*nak nanges laa palkk, huhu~*. lepas nie kuar Madrasah Ramadhan harap-2 ada perubahan dalam diri Ana. Suasana puasa dekat ostel memang terbaik ! tapi nak buat macam mana, Allah hanya bagi SEBULAN untuk kita puasa.

Tuh berita sedeyh, berita gembiranya KERJA SEKOLAH TAKDA LANGSUNG ! haha, baik betol cikgu-2 mashoor ~ Taon nie ana raya di Langkawi, dengar macam best kan ? actually tak best pon, sebab terkurung jerr dalam Pulau tuh. #SEMOGA RAMADHAN TAHUN LEBIH BAIK DARI TAHUN LEPAS :) !

Dalam kesempatan tuh ana nak minta maaf kepada sesiapa sahaja yang rasa ana ada sakitkan hati dy, harap boleh maafkan ana laaa ~ dan terutamanya dekat CRUSH ana tuh . hurmm ~ harap kita 0-0 laaa, jangan berdendam ! tak baik !

#SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI !
! كل عام و انتم بالخير

*
yang balik kampon tuh, semoga perjalanan anda selamat dan dirahmati oleh Allah, Raya lah dengan kemenangan kita setelah menempuh Ramadhan, dan sentiasa ingat kita raya atas nama ISLAM bukan atas nama Adat, jaga cara pemakaian kita, gunakan iktibar yang kita dapat dalam Madrasah Ramadhan.* Wallahu'alam ~

 
Multi-Colored Light Pointer